Huurrecht advocaat

Het huurrecht stelt regels met betrekking tot huurovereenkomsten. Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarbij de ene partij (de verhuurder) het gebruik van een zaak verstrekt aan de andere partij (de huurder) die daarvoor een tegenprestatie verleent. Als een overeenkomst wordt gekwalificeerd als een huurovereenkomst kan dit zeer vergaande gevolgen hebben.

Absolute Advocaten en huurrecht

Het huurrecht is complex en bestaat uit tal van regelingen en rechterlijke uitspraken. Voorkom dat er fouten worden gemaakt en schakel een huurrechtadvocaat in. De advocaten van Absolute Advocaten zijn specialist in hun vakgebied. Zij volgen jaarlijks scholing zodat de kennis altijd up tot date is, houden dagelijks de jurisprudentie in de gaten, hebben alle vakliteratuur beschikbaar, geven regelmatig presentaties en workshops en wisselen kennis uit met klanten.

Advocaat huurrecht voor marktconforme tarieven

Zowel huurders als verhuurders zijn welkom bij Absolute Advocaten. Wij werken met marktconforme prijzen. In overleg en indien mogelijk kunnen wij u ook vooraf al een totaalprijs geven. Onze werkwijze is open en eerlijk. Iedere deskundige advocaat huurrecht werkt gericht. Wij doen geen onnodige voorstudies die de kosten alleen maar opjagen. Bovendien kunt u zelf meehelpen om het proces te versnellen door met behulp van de praktische kennis op onze website al in de zaak te duiken, ook dit kan de kosten drukken.

Zoekt u een advocaat huurrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor de beste hulp op het gebied van arbeidsrecht, contracten en aansprakelijkheden kunt u bij ons terecht.


Deel deze pagina:


Nieuw!
Helpdesk Ondernemingsraad

Helpdesk ondernemingsraad
Ik wil meer informatie

Absolute Advocaten

Geschikte Specialisten

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht