Onderneming

Een onderneming is een zelfstandige entiteit met een eigen juridisch leven. Een onderneming moet worden opgericht, aandelen worden uitgegeven, gekocht en verkocht. Uiteindelijk kan een onderneming worden gefuseerd of overgenomen door een andere partij. Alle handelingen hebben een juridische component. Een advocaat ondernemingsrecht kan u hierbij ondersteunen.

Absolute Advocaten en ondernemersrecht

Een gedeelte van bovengenoemde werkzaamheden zullen wettelijk verricht moeten worden door een notaris. Een ander gedeelte wordt juist door een ondernemingsrechtadvocaat verzorgd. Een advocaat ondernemingsrecht kan u begeleiden bij een fusie of overname maar ook de gesloten contracten of geschillen die binnen of buiten de onderneming spelen. De vooruitstrevende en vernieuwende advocaten van Absolute Advocaten hebben een duidelijke focus op het ondernemersrecht. We steken veel tijd, energie en geld in het actueel houden van onze kennis op het gebied van ondernemingsrecht. Iedere advocaat wordt tevens ondersteund door juridisch medewerkers en een bedrijfseconoom, waardoor zelfs de meest complexe zaken snel opgepakt kunnen worden.

Advocaat ondernemersrecht voor marktconforme prijzen

Bedrijven en ondernemingen van allerlei aard zijn welkom bij Absolute Advocaten. Wij werken met marktconforme prijzen. In overleg en indien mogelijk kunnen wij u ook vooraf al een totaalprijs geven. Onze werkwijze is open en eerlijk. Iedere deskundige advocaat ondernemersrecht werkt gericht. Wij doen geen onnodige voorstudies die de kosten alleen maar opjagen. Bovendien kunt u zelf meehelpen om het proces te versnellen door met behulp van de praktische kennis op onze website al in de zaak te duiken, ook dit kan de kosten drukken.

Een advocaat ondernemingsrecht gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor de beste hulp op het gebied van arbeidsrecht, contracten en aansprakelijkheden kunt u bij ons terecht.

Relevante Links

Beëindigen VOF
BV opheffen
Turbo Liquidatie
Liquidatie BV
Crediteurenakkoord
Faillissement aanvragen van eigen onderneming
Aandeelhoudersgeschil
Ontslag DGA
Surseance van betaling
De doorstart: Opnieuw beginnen na een faillissement
Deponeren jaarrekening 2016
Aandelenoverdracht
Aandeelhoudersovereenkomst
Pre Pack
Uitkeringstoets
Herstructurering
De maatschap
VOF en vennootschapscontract
Oude schulden VOF
Aansprakelijkheid aandeelhouders
Aansprakelijkheid van zustervennootschappen
Hét alternatief voor de arbeidsovereenkomst: de agentuurovereenkomst
Tegenstrijdig belang bestuurder
Civielrechtelijk bestuursverbod
Ondernemingsvormen
Wanbeleid en de enquêteprocedure
StAK: Stichting Administratie Kantoor
Managementovereenkomst
Starten van een onderneming
Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Eenmanszaak
Het bestuur van een rechtspersoon
Ondernemingsraad
Start-Up pakket voor ZZP-ers
Statuten
Vereniging
Een afspraak maken