Helpdesk staking: 026 - 32 59 023

Absolute Advocaten beschikt over een Helpdesk Staking. De Helpdesk Staking is te bereiken via 026 - 32 59 023.

Voorkom een staking

Werknemers staken vaak maar met één doel: méér loon. Een staking of een andere collectieve actie kan grote gevolgen hebben voor de organisatie. Bedrijfsprocessen komen stil te liggen met alle financiële gevolgen van dien. De vakbonden weigeren meestal verdere overleg totdat hun eisen volledig zijn ingewilligd. Werkgevers voelen zich hierdoor met de rug tegen de muur gezet. Een staking is echter niet altijd zomaar toegestaan!

Helpdesk staking: voor ondernemers

Heeft uw organisatie te maken met een (aangekondigde) staking of een andere actie? En wilt u direct antwoord op de volgende vragen:

  • Is de aangekondigde actie wel toegestaan?
  • Wat zijn de mogelijkheden om de gevolgen van een staking op te vangen (bijvoorbeeld inzet van ander personeel)?
  • Wat kan de werkgever het beste doen om de actie te voorkomen?
  • Is de werkgever verplicht om met de vakbonden in overleg te treden?

Altijd bereikbaar

Helpdesk Staking van Absolute Advocaten is telefonisch bereikbaar via 026 - 32 59 023. Bij Helpdesk Staking kunt u terecht voor al uw vragen omtrent staking of andere collectieve acties. U wordt direct vrijblijvend doorgeschakeld naar een gespecialiseerd stakingsrechtadvocaat.

Mr. Marije Jansen - advocaat gespecialiseerd in het stakingsrecht

Mr. M.R. (Marije) Jansen

Mr. M.R. (Marije) Jansen van Absolute Advocaten heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het stakingsrecht. Zij adviseert regelmatig werkgevers die geconfronteerd worden met een staking en heeft meerdere malen met succes een staking kunnen voorkomen. Tevens geeft zij cursussen over dit onderwerp aan andere advocaten/ juristen.

Contact opnemen

Heeft u als werkgever te maken met (een aankondiging van) een staking? Neem dan contact op ons op via 026 - 32 59 023 of mail via info@absoluteadvocaten.nl


Deel deze pagina:


Nieuw!
Helpdesk Ondernemingsraad

Helpdesk ondernemingsraad
Ik wil meer informatie

Absolute Advocaten

Geschikte Specialisten

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht