Mr. Marije Jansen - Advocaat

Mr. Marije Jansen - advocaat arbeidsrecht bij Absolute Advocaten

Advocaat arbeidsrecht

E-mailadres jansen@absoluteadvocaten.nl
Telefoon 026-3259023

Specialismen

  • (internationaal) arbeidsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht

Mr. M.R. (Marije) Janssen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht Collectief ontslag Internationaal arbeidsrecht Medezeggenschap Pensioenen

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Algemeen

Mr. Marije Jansen is gespecialiseerd in het individuele en collectieve arbeidsrecht en staat zowel werkgevers als werknemers bij (binnen het reguliere arbeidsrecht en het ambtenarenrecht). Ze heeft veel ervaring op het gebied van onder andere ontslag, reorganisaties, arbeidsconflicten, (internationale) detachering, arbeidsvoorwaarden (individueel en collectief), concurrentie- en relatiebedingen en medezeggenschap. Ze heeft de Postacademische Leergang Arbeidsrecht met succes afgerond en mag zich met recht een echte specialist op het gebied van arbeidsrecht noemen.

Marije is gedreven, maar ook precies. Ze is een advocaat van de inhoud. Geen poespas maar juridisch inhoudelijk vakwerk leveren. Pro-actief en doelgericht. Werken onder hoge druk of met grote belangen is voor Marije geen enkel probleem. 

Vrijblijvend contact opnemen met Mr. Marije Jansen

jansen@absoluteadvocaten.nl

026-3259023

Relevante uitspraken

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2016:3995

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBZWB:2016:6373

 

Lidmaatschappen

Marije is lid van de VAAN. VAAN is een hoogwaardige specialisatievereniging. Tot het lidmaatschap worden uitsluitend ervaren arbeidsrecht advocaten toegelaten die onder andere een, daartoe door VAAN erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen.

VAAN: vereniging arbeidsrecht advocaten nederland

Wij staan voor U klaar

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht

WAAROM KIEZEN VOOR ABSOLUTE ADVOCATEN?

  • duidelijke focus op aantal rechtsgebieden;
  • onze vakkennis houden wij altijd up-to-date;
  • we vermijden lange juridische stukken;
  • u heeft één duidelijk aanspreekpunt;
  • onze advocaten zijn altijd bereikbaar;
  • marktconforme prijzen.

Op deze website delen wij onze praktische kennis over problemen op verschillende rechtsgebieden in de vorm van artikelen en uitgebreide whitepapers. Op die manier kunt u zelf bepalen wat u door ons wilt laten oppakken.