Particulieren

Als particulier kunt u in diverse situaties terechtkomen waarbij het raadzaam of wettelijk vereist is dat u een advocaat inschakelt. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn omdat uw werkgever u wil ontslaan, er een conflict is met de buren of gemeente, maar ook omdat uw auto niet correct gemaakt is. De deskundige advocaten van Absolute Advocaten hebben een duidelijke focus op een bepaald aantal rechtsgebieden die op particulieren van toepassing zijn. Met onze vooruitstrevende en vernieuwende aanpak, zonder poespas, gaan we doelgericht te werk.

Wat kan Absolute Advocaten voor u betekenen?

Absolute Advocaten kan u ondersteunen bij geschillen met uw werkgever, problemen met de buren of geschillen met leveranciers van producten en of diensten. Onze eigen vakkennis van de nieuwste regels en wetgeving is niet alleen up-to-date, ook u kunt u deze eigen maken met de vele achtergrondartikelen op onze website. Op deze manier kunnen we in veel gevallen de kosten drukken. En met de financiële kennis van onze bedrijfseconoom kunnen we ook de meest complexe financiële situaties snel aanpakken.

Absolute Advocaten doet geen zaken op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht (scheidingen en alimentatie) en bestuursrecht.

Tarieven

U betaalt bij Absolute Advocaten marktconforme prijzen, en ook een ‘vaste prijs afspraak’ is in veel gevallen mogelijk. De tarieven zijn afhankelijk van de benodigde expertise en liggen tussen € 165,00 en € 250,00 exclusief 7% kantoorkosten, exclusief BTW en bijkomende kosten zoals griffierechten. Het is niet mogelijk om eerst na afloop van de zaak de rekening te voldoen. Afhankelijk van de zaak kan een voorschot worden gevraagd.

Absolute Advocaten neemt geen zaken aan gebaseerd op gesubsidieerde rechtsbijstand, toevoegingen, pro bono of pro deo.Voor verdere informatie verwijzen we naar het onderwerp tarieven.

Relevante Links

De Arbeidsrecht Advocaat
Overig

Deel deze pagina:


Een afspraak maken

Nieuw!
Helpdesk Ondernemingsraad

Helpdesk staking
Ik wil meer informatie

Absolute Advocaten

Geschikte Specialisten

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht