Bedrijven

Een onderneming treedt actief op in het zakendoen. Dit kan bijvoorbeeld zijn als een eenmanszaakvof, Besloten Vennootschap (BV) maar ook als een stichting of een vereniging. Belangrijk is dat duidelijk is wat er is afgesproken en dat dit ook zo wordt vastgelegd, met daarbij de wettelijke regels. Helaas komt het ook vaak voor dat het niet gaat zoals in het begin verwacht werd. De medewerker functioneert niet zoals verwacht, het gebouw blijkt te groot als gevolg van een reorganisatie of een klant betaalt niet. Een bedrijfsadvocaat biedt dan uitkomst.

Wat doet een bedrijfsadvocaat voor bedrijven?

Een bedrijfsadvocaat van Absolute Advocaten kan u zowel helpen met het vastleggen van de overeengekomen afspraken in het contract maar ook bij het oplossen van de geschillen. Absolute Advocaten focust zich op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Voor bedrijven is dit als volgt ingedeeld:

De werkwijze van onze bedrijfsadvocaat

Ons doel en dat van onze bedrijfsadvocaat is het oplossen van uw probleem op een vooruitstrevende en vernieuwende manier. Dat kan het incasseren van een openstaande vordering zijn of het verzorgen van een reorganisatie. Hierbij voorkomen we lange vooronderzoeken en onnodig uitgebreide scenarioschetsen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Indien mogelijk en gewenst kunt u ook gedeeltes zelf doen waardoor de kosten lager zullen zijn. Denk hierbij aan het uitvoeren van een correct voortraject. Op onze website vindt u praktische kennis die we up-to-date houden, evenals onze eigen vakkennis. Aarzel dan ook niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze advocaten.

Absolute Advocaten en financiële kennis

Binnen Absolute Advocaten is naast een deskundige bedrijfsadvocaat een bedrijfseconoom met gedegen financiële kennis aanwezig. Deze kan ingezet worden in zaken waarbij complexe berekeningen gemaakt moeten worden of ingewikkelde kasstromen of jaarrekeningen geanalyseerd moeten worden. Doordat deze kennis binnen Absolute Advocaten aanwezig is, kan een zaak veel sneller en beter worden aangepakt dan zonder deze kennis.

Onze tarieven

We hanteren marktconforme tarieven voor zowel ondernemers als particulieren. Vooraf kan een indicatie van de totale kosten worden gegeven. Het is ook mogelijk om vooraf een vaste prijs af te spreken met onze bedrijfsadvocaat over (een gedeelte van) de zaak. Neem hierover vrijblijvend contact op.

Relevante Links

Arbeidsrecht advocaat
Betalingsgeschillen
Contracten en aansprakelijkheden
U zoekt een advocaat ondernemingsrecht? Absolute Advocaten is uw partner
Rechtszaak aanspannen

Deel deze pagina:


Een afspraak maken

Nieuw!
Helpdesk Ondernemingsraad

Helpdesk staking
Ik wil meer informatie

Absolute Advocaten

Geschikte Specialisten

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht