De Arbeidsrecht Advocaat

Als werknemer heeft u altijd te maken met het arbeidsrecht. Kort gezegd bevat het arbeidsrecht het geheel van wetgeving welke van toepassing is op de relatie tussen de werkgever en werknemer. In dit geval dus uw rechten als werknemer. Een belangrijk onderdeel binnen het arbeidsrecht is bijvoorbeeld het ontslagrecht.

Wanneer een advocaat inschakelen?

Arbeidsrecht kan heel complex zijn en kenmerkt zich door een hoog emotioneel gehalte. Daarom is het verstandig hiervoor een advocaat in te schakelen, zodat u als werknemer altijd in uw recht staat. Wanneer u met ontslag te maken krijgt, kunnen er veel vragen ontstaan en is het belangrijk om te weten wat uw rechten als werknemer zijn. Wat houdt ontslag met wederzijds goedvinden in en heeft u recht op een ontslagvergoeding? Dat zijn allemaal onderwerpen waar Absolute Advocaten een antwoord op kan geven. U krijgt bij Absolute Advocaten te maken met ervaren specialisten in arbeidsrecht die veel tijd en energie steken in het up-to-date houden van hun kennis. Kennis die ze ook met u delen, waardoor u zelf kunt bepalen waarvoor u een advocaat wilt inschakelen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

De arbeidsrecht advocaten van Absolute Advocaten kunnen u als werknemer op alle gebieden van het arbeidsrecht begeleiden en adviseren. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van uw vaststellingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst, het opstellen van een verweerschrift, het adviseren over een ontslagvergoeding of u bijstaan in een ontslagprocedure. Wij bepalen samen met u een plan van aanpak en spreken indien mogelijk vooraf een totaalprijs af.

Waarom kiezen voor Absolute Advocaten?

We kiezen voor een resultaatgerichte aanpak waarbij we uw wensen als doel nemen. Deze aanpak bestaat uit de volgende kenmerken:

  • we vermijden lange juridische stukken;

  • we werken alleen met ervaren advocaten die weten wat uw rechten als werknemer zijn;

  • u heeft één aanspreekpunt;

  • onze advocaten zijn ook buiten de normale kantoortijden bereikbaar;

  • marktconforme prijzen: vaste totaalprijs bespreekbaar.

Relevante Links

Vaststellingsovereenkomst controleren
Concurrentiebeding bij ontslag of einde contract
Relatiebeding bij ontslag en faillissement
Ontslagen door reorganisatie
Ontslag met wederzijds goedvinden met behoud van ww

Deel deze pagina:


Een afspraak maken

Nieuw!
Helpdesk Ondernemingsraad

Helpdesk staking
Ik wil meer informatie

Absolute Advocaten

Geschikte Specialisten

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht